Fit Today

FitToday

Begin 2020 opende FitToday splinternieuwe vestigingen in Tilburg en Etten-Leur. Het interieur van deze sportclubs is uitgevoerd in de huisstijlkleuren zwart en geel en oogt stoer, dynamisch en fris. Het interieur moet slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen; de sportclubs worden immers 365 dagen per jaar intensief bezocht.

Van RietschotenBouw nam de casco panden van beide vestigingen flink onder handen. Naar aanleiding van de ontwerptekeningen van Horeca Sfeermakers werden de entree, pantry, kleedruimten en toiletten opgetrokken. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het egaliseren van de vloeren, het tegelwerk, timmerwerk en het leveren en plaatsen van deuren en kozijnen.
Voor verschillende onderdelen werd gekozen voor maatwerk. De balie werd door Van RietschotenBouw zelf vervaardigd naar een maatontwerp, en ook het werkblad van beton ciré is een eigen productie. Verder zijn bij dit project materialen als strekmetaal toegepast, wat zorgt voor een industriële en hightech uitstraling.