Vakmanschap is meesterschap!

Ruud van Rietschoten startte in 1992 als zelfstandige. Voor de oprichting van Van RietschotenBouw had hij al ruime ervaring in de bouw opgedaan. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een echte allrounder, zowel op bouwkundig gebied als aan de organisatorische kant als projectleider. Ruud is een betrokken bouwer, met een praktische en no-nonsense instelling.

Fred Willemstein is een veelzijdige vakman, ook al is timmerwerk weliswaar zijn specialiteit. Deze veelzijdigheid is een positieve eigenschap die goed van pas komt bij een klein bedrijf. Fred is sinds 1999 in dienst bij Van RietschotenBouw, hij zorgt ervoor dat de wensen van klanten perfect worden uitgevoerd. Fred is klant- en servicegericht en staat bekend om zijn prettige manier van communiceren over de werkzaamheden tijdens de projecten.

Pieter van Rietschoten is de hekkensluiter van het team. Na het behalen van zijn havodiploma koos hij in eerste instantie voor een hbo-opleiding. De praktische kant van de bouwwereld trok hem echter toch meer aan. Het is immers geweldig om het resultaat te zien van iets wat je zelf hebt gecreëerd. Door het volgen van studies op het gebied van bouwkunde ontwikkelt Pieter zich verder. Hij schuift graag aan bij opdrachtgevers om hun wensen te bespreken; Pieter kan goed luisteren en is, net als zijn collega’s, klant- en servicegericht.

Rik Luijendijk is een enthousiaste en leergierige stagiair, waardoor hij een goede aanvulling vormt op ons team. Naast zijn opleiding krijgt hij bij Van RietschotenBouw de ruimte om zich verder te ontwikkelen, zijn kennis te verbreden en de kneepjes van het vak van allround timmerman onder de knie te krijgen.

Veilig en gezond werken is bij Van RietschotenBouw een belangrijk aandachtspunt bij ieder project. Ons team is VCA-geschoold en goed op de hoogte van de geldende voorschriften.

Coronamaatregelen

Tijdens de coronacrisis zijn wij in staat ons werk te blijven doen. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze opdrachtgevers, medewerkers en onderaannemers altijd voorop. Als er alternatieve werkwijzen gewenst zijn, bespreken wij dit graag met u en bekijken we samen de mogelijkheden.
We volgen de officiële richtlijnen van het kabinet en het RIVM en hanteren de protocollen die voor Bouwend Nederland zijn opgesteld. Onze medewerkers werken schoon en hygiënisch. Zij zijn uitgerust met een speciale kit die beschermingsmiddelen als mondmaskers en desinfecterende schoonmaakmiddelen bevat.

Samenwerking

We kunnen niet ieder project alleen aanpakken. Als het project erom vraagt, schakelen we een specialist in met een geheel eigen expertise. Zo werken wij onder andere samen met een vaste ploeg van gecertificeerde onderaannemers: een schildersbedrijf, een elektrotechnisch bedrijf, een loodgieter etc. Alles wordt onder één dak voor u geregeld en met elkaar zorgen we voor een perfect eindresultaat, daar staan we voor!

Van RietschotenBouw werkt samen met Horeca Sfeermakers. Een jong dynamisch bedrijf, nu al toonaangevend in hun branche. Zij verzorgen de (re)styling van allerlei horecagelegenheden. Zoals u aan de foto’s in onze portfolio kan zien, is hun creativiteit oneindig. Wij voeren op bouwtechnisch en creatief niveau de wensen van Horeca Sfeermakers en hun klanten/gasten optimaal uit; samen realiseren we een te gek eindresultaat! www.horecasfeermakers.nl

Brandschadebedrijf

Een van onze vaste opdrachtgevers is een groot landelijk brandschadebedrijf. Door deze samenwerking zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van storm,- water- en brandschades. Goed overleg met het bedrijf en de experts van de verzekeringen is belangrijk. Door de lijnen kort te houden, kunnen wij voor u als klant veel zorgen wegnemen.