Particuliere woning Ridderkerk

Particuliere woning Ridderkerk

De eigenaar van deze nieuwbouwwoning in Ridderkerk koos niet voor ‘sleutelklaar’ maar voor een casco oplevering, om zodoende de vrije hand te hebben in de precieze afwerking en inrichting van de woning. In dit huis is gespeeld met een mix van materialen, stoere kleuren en veel glas waardoor een bijzondere lichtinval ontstaat. De donkere tinten en contrasten geven de woning een chique en spannend karakter, met veel warmte en een intense sfeer!

Horeca Sfeermakers gaf vorm aan het bijzondere design voor de gehele woning. Van RietschotenBouw ontving de opdracht voor de invulling van dit complete project: van bouwbegeleiding en voorbereidende werkzaamheden tot de afbouw.
Van RietschotenBouw realiseerde de afwerking met een metselwerk wand, het tegelwerk, de visgraat vloer van pvc, de stalen scheidingswand met veiligheidsbeglazing (GewoonGers) en het behangwerk (Arte behang), evenals het plaatsen en afwerken van de complete badkamer en het toilet.
De haard en keuken werden door derden geplaatst, waarvoor Van RietschotenBouw de voorbereidende werkzaamheden zoals het leidingwerk en de elektra verrichtte.


foto’s: Marcel Verdel